Ohjeet

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Tuotteiden tilaukset ja -kyselyt voi laittaa joko sähköpostiin ympäri vuorokauden  hassakka.tilaukset@gmail.com, tai soittamalla 0453531256.

Puhelimitse parhaiten tavoittaa vain arkisin klo 10-14.

Koristeiden valmistamiseen ja niiden kuivumiseen menee usein viikkokin, joten tilaukset olisi hyvä vahvistaa noin viikkoa ennen toimitusta. Kiire aikoina olisi hyvä vahvistaa tilaukset noin 2-3 viikkoa aikaisemmin!

Alustava kysely ei koskaan ole vahvistettu tilaus!!!! 

Kalenteri täyttyy sitä mukaa kun tilaukset vahvistetaan!! Asiakas itse huolehtii tilauksensa vahvistamisen. Vahvistamalla tilauksen yhteenvedon, astuvat nämä tilaus- ja toimitusehdot voimaan. Tilaus vahvistetaan aina joko sähköpostilla tai txt-viestillä, tms kirjallisesti.

Maksu

Tuotteet maksetaan etukäteen Hässäkän tilille.

Tilauksen yhteenvedon jälkeen saat maksutiedot. Tuotteet tulee olla maksettu viimeistään 5 arkipäivää ennen tilauksen noutopäivää. Muista maksuaikatauluista on sovittava ENNEN tuotteiden noutoa. Tarvittaessa voi maksaa myös maksukortilla tilausta noudettaessa.

MobilePay ei ole yritykseni käytössä. Yritystoiminnassa tulee olla MobilePay MyShop käytössä, ja tämä on yritykselle maksullinen palvelu.

Varausmaksut

Suuremmissa tilauksissa on käytössä varausmaksu tilauksen vahvistamisen yhteydessä. Varausmaksu on 50 % tilauksen yhteissummasta, ja se vähennetään tilauksen loppusummasta. Tilauksen peruuntuessa, Hässäkästä riippumattomista syistä, varausmaksua ei palauteta, ellei tilausta ole peruutettu viimeistään 10 vrk ennen sovittua noutopäivää.

Yo- juhlien ja valmistujaispäivien tilaukset:

Alustavat varaukset, jotka tehdään ennen valmistuneiden/ylioppilaiden lopullisia tuloksia, varauksen yhteydessä veloitetaan 80 € varausmaksu. Maksua ei palauteta tilauksen peruuntuessa Hässäkästä riippumattomista syistä. Varausmaksu vähennetään toteutuneen tilauksen loppusummasta.

Myös varausmaksuttomat, alustavat varaukset tulee peruuttaa tilaajan toimesta viimeistään 6 vrk ennen alustavasti varattua päivää.

Ethän siis tee alustavaa varausta ennen, kuin olet miettinyt esim. budjettisi valmiiksi. Alle 6 vrk aikaisemmin peruutetuista alustavista varauksista veloitetaan 50 €.

Yhteenvedon jälkeen peruutetut tilaukset veloitetaan kokonaisuudessaan.

Muutokset ja tilauksen peruuttaminen

Tilaukseen voi tehdä muutoksia vielä noin 5 vrk ennen tilauksen noutoa. Muistathan kuitenkin, että koristeet valmistetaan kakun koon mukaan, joten kakun koon pienentäminen ei välttämättä aina onnistu yhteenvedon hyväksymisen jälkeen.

Tilaukset, joita ei ole peruutettu tai noudettu, veloitetaan asiakkaalta kokonaisuudessaan.

Maksamatta jätetyt tilaukset siirretään Intrum Justitian perittäväksi.

Tuotteistani saa aina kuitin!!

Nouto

Tuotteet ovat noudettavissa Ylikylästä, Kanervarinne 1-3 F 21:stä. Tuotteet hyväksytetään aina luovutuksessa, jonka jälkeen vastuu siirtyy noutajalle. Kuvaan ja punnitsen aina kaikki tuotteet ennen niiden luovittamista.

Kuljetuksessa tulee muistaa muutama tärkeä asia

  • sijoita tuotteet autossa mieluiten takakonttiin tasaiselle, siten etteivät kovin pääse liikkumaan.
  • ei sylissä, ihmisen keho lämmittää ja syli ei ole tasainen.
  • ei penkillä! penkit eivät ole tasaiset!

Kakkujen pakkaukset, säilytys ja säilyvyys

Tuotteet pakataan elintarvikekäyttöön tarkoitettuihin laatikoihin, tuotteet valmistetaan paksuille kertakäyttöisille alustoille, joita voidaan käyttää myös tarjoilualustoina. Et siis tarvitse erillisiä tarjoilulautasia. 

Tuotteet tulee säilyttää kylmässä, ilman kantta!! Suljetussa laatikossa lämpötilojen muutoksen tiivistyvät kosteutena kakkujen/ koristeiden pinnalle, kosteus sulattaa sokerimassan!

Suositeltu käyttöaika on 2-4 vrk kakun noudosta. Huomioithan myös sen, että jos käytät omia koristeitasi jotka ovat kosketuksessa kakkuun, Hässäkkä ei ole enää vastuussa kakun hygieenisyydestä.

Kakkujen leikkausohjeet

Koska kyseessä on Fantasiakakut, eli aavistuksen korkeammat (noin 10-11 cm) ja kapeammat, kuin perinteiset ”mansikka-kermakakut”, leikkaamiseen suositellaan käytettäväksi terävää veistä ja nostamiseen kakkulapiota.

Leikkaaminen ei ole sen ihmeellisempää kuin tavallisen matalan kermakakunkaan!

Kerroskakuissa on useampi kakku päällekkäin. Jokainen kakku on omalla alustallaan, ja alemmassa kakussa/ kakuissa on aina asianmukaiset tuet sisällä. Eli jokainen kakku on omalla alustallaan ja lepää alemman kakun sisällä olevien tukien päällä.

Leikatessa ei siis ole pelkoa, että leikkaisi koko kerroskakun ylimmästä kerroksesta alas asti. Kerroskakut aloitetaan ylimmästä kakusta, ja edetään siis kerroksittain alaspäin. Myös kerroskakun leikkaaminen on vaivatonta oikeilla välineillä.

20 hengen, ja sitä suuremmat kakut, tulee leikata kierroksissa. Koska kakun halkaisija menee niin suureksi, etteivät kolmion malliset palat mahdu asetille, leikataan kakut kaavion mukaisesti kierroksissa.