Ohjeet

Tilaaminen

Tuotteiden tilaukset ja -kyselyt sähköpostiin ympäri vuorokauden: tilaukset@palahassakkaa.fi

soittamalla 0453531256.

Puhelimitse tavoittaa vain arkisin klo 11-14.

– Milloin juhlat?

– Monelle hengelle tarjottavat?

– Onko allergioita?

– Täytteet ja kakkupohja?

– Allergiat?

– Koristeet? Ikä? Nimi?

Kustomoidut sokerikoristeet valmistetaan käsin. Valmistusaika ja koristeiden kuivumisaika olisi hyvä huomioida tilausta tehdessä. Tilaukset tulee vahvistaa viimeistään viikko ennen juhlia. Tilauksia voidaan ottaa vastaan myös 2-3 päivän varoajalla.

Alustava kysely ei koskaan ole vahvistettu tilaus!!!! 

Kalenteri täyttyy sitä mukaa kun tilaukset vahvistetaan. Asiakas vastaa itse

tilauksensa vahvistamisesta. Vahvistamalla tilauksen yhteenvedon, astuvat tilaus- ja toimitusehdot voimaan. Tilaus vahvistetaan aina kirjallisesti.

Alle 5 vrk aikaisemmin peruutetuista alustavista varauksista veloitetaan 50 €.

Eli kun asiakas ilmoittaa tekevänsä alustavan varauksen, ilmoitetaan asiakkaalle alustava varaus kirjatuksi ylös. Alustavaa varausta ei asiakas voi yksipuolisesti päättää perutuksi ”koska mitään ei oltu vielä tilattu” -ajatuksella. Alustavalle varaukselle on siis konkreettisesti varattu tilaa. Tämän vuoksi perumatta jätetyistä alustavista varauksista veloitetaan 50€, oli asiakas kertonut tuotteita tai ei.

Tilaukset, joita ei ole peruttu tai noudettu, veloitetaan asiakkaalta kokonaisuudessaan.

Maksamatta jätetyt suoritukset siirretään Intrum Justitian perittäväksi.

Maksu

Hässäkän tuotteet ovat kustomoituja tilaustuotteita, näin ollen tilaukset tulee olla maksettu viimeistään 5 vrk ennen noutopäivää Hässäkkä Homebakeryn tilille.

Tilauksen yhteenvedon jälkeen saat maksutiedot. Muista maksuaikatauluista on sovittava ENNEN tilauksen vahvistamista. Tarvittaessa voi maksaa myös maksukortilla tilausta noudettaessa.

Varausmaksut

Tarvittaessa tilauksesta veloitetaan varausmaksu alustavaa varausta tehtäessä. Varausmaksu on 50 % tilauksen loppusummasta. Varausmaksu vähennetään tilauksen loppusummasta. Tilauksen peruuntuessa, Hässäkästä riippumattomista syistä, varausmaksua ei palauteta, ellei tilausta ole peruutettu viimeistään 5 vrk ennen sovittua noutopäivää.

Yo- juhlien ja valmistujaispäivien tilaukset:

Alustavat varaukset, jotka tehdään ennen valmistuneiden/ylioppilaiden lopullisia tuloksia, varauksen yhteydessä veloitetaan 80 € varausmaksu. Maksua ei palauteta tilauksen peruuntuessa Hässäkästä riippumattomista syistä. Varausmaksu vähennetään toteutuneen tilauksen loppusummasta.

Varaukset tulee aina peruuttaa tilaajan toimesta viimeistään 5 vrk ennen varattua päivää.

Alle 5 vrk aikaisemmin perutuista alustavista varauksista veloitetaan 50 €.

Eli kun asiakas ilmoittaa tekevänsä alustavan varauksen, ilmoitetaan asiakkaalle alustava varaus kirjatuksi ylös. Alustavaa varausta ei asiakas voi yksipuolisesti päättää perutuksi ”koska mitään ei oltu vielä tilattu” -ajatuksella. Alustavalle varaukselle on siis konkreettisesti varattu tilaa. Tämän vuoksi perumatta jätetyistä alustavista varauksista veloitetaan 50€, oli asiakas kertonut tuotteita tai ei.

Yhteenvedon lähettämisen jälkeen perutut tilaukset veloitetaan kokonaisuudessaan.

Tilaukseen voi tehdä muutoksia vielä noin 5 vrk ennen tilauksen noutoa. On kuitenkin muistettava, että koristeet valmistetaan kakun sovitun koon mukaan. Joten kakun pienentäminen ei välttämättä aina onnistu ilman, että koristeita voidaan joutua muuttamaan/ vähentämään.

Tilauksen voi aina veloituksetta siirtää. Tällöin uusi päivämäärä sovitaan heti.

Tilaukset voi perua veloituksetta 10 vrk ennen sovittua luovutuspäivää. Alle 5vrk sovittua luovutuspäivää perutuista tilauksista, veloitetaan 50€ (sis alv).

Tuotteistani saa aina kuitin!!

Nouto

Tuotteet ovat aukioloaikojen puitteissa noudettavissa Ylikylästä, Kanervarinne 1-3 F 21:stä. Tuotteet hyväksytetään aina luovutuksessa, jonka jälkeen vastuu siirtyy asiakkaalle. Tuotteet punnitaan ja kuvataan ennen niiden luovuttamista.

Kun tuotteet noutaa muu henkilö, kuin tilaaja, on tuotteiden hyväksyminen luovutuksessa tilaajan vastuulla. Huolehdithan siis, että tuotteita noutava henkilö tietää mitä ja kuinka monta tuotetta hän on noutamassa!

Kuljetuksessa tulee muistaa muutama tärkeä asia:

– Tuotteet sijoitetaan takakonttiin tasaiselle.

– Tuotteita ei pidä kuljettaa sylissä, ihmisen keho lämmittää. Syli ei myöskään ole tasainen.

– Ei penkillä! Penkit eivät ole tasaisia!

Kakkujen pakkaukset, säilytys ja säilyvyys

Tuotteet pakataan elintarvikekäyttöön valmistettuihin laatikoihin, tuotteet valmistetaan paksuille kertakäyttöisille alustoille, joita voidaan käyttää myös tarjoilualustoina. Erillistä tarjoilualustaa ei tarvita. 

Tuotteet tulee säilyttää kylmässä, ilman kantta!! Suljetussa laatikossa lämpötilojen muutoksen tiivistyvät kosteutena kakkujen/ koristeiden pinnalle, kosteus sulattaa sokerikoristeet!

Suositeltu käyttöaika on 2-4 vrk kakun noudosta. Huomioitavaa: Asiakkaan käyttäessä omia koristeita kakussa, ei Hässäkkä ole enää vastuussa kakun hygieenisyydestä.

Kakkujen leikkausohjeet

Fantasiakakkujen leikkaamiseen suositellaan käytettäväksi terävää veistä ja nostamiseen kakkulapiota.

Leikkaaminen sujuu vaivatta oikeilla välineillä, poikkeamatta mitenkään matalan kermakakun leikkaamisesta.

Kerroskakuissa on useampi kakku päällekkäin. Jokainen kakku on omalla alustallaan, ja alemmassa kakussa/ kakuissa on aina asianmukaiset tuet sisällä. Eli jokainen kakku on omalla alustallaan ja lepää alemman kakun sisällä olevien tukien päällä.

Leikatessa ei siis ole pelkoa, että leikkaisi koko kerroskakun ylimmästä kerroksesta alas asti. Kerroskakut aloitetaan ylimmästä kakusta, ja edetään siis kerroksittain alaspäin. Myös kerroskakun leikkaaminen on vaivatonta oikeilla välineillä.

20 hengen, ja sitä suuremmat kakut, tulee leikata kierroksissa. Koska kakun halkaisija menee niin suureksi, etteivät kolmion malliset palat mahdu aseteille, leikataan kakut kaavion mukaisesti kierroksissa.