Makeat

Hinnat tarkistettu 09.08.2022.

Hintojen tarkistus ei koske ennen 08.08.2022. tehtyjä tilauksia.

Fantasiakakut:

Fantasiakakku eroaa ”tavallisesta” täytekakusta kokonsa puolesta. Fantasiakakuissa halkaisija on pienempi ja vastaavasti korkeutta on hieman enemmän.

Hinnat sisältävät peruskoristeet.

12 hengen alkaen 86€, korkeus noin 10-11 cm, noin 16 cm Ø

20 hengen alkaen 108€, korkeus noin 10-11 cm, noin 19 cm Ø

25 hengen alkaen 126€, korkeus noin 10-11 cm, noin 21 cm Ø

Yli 28 hengen kakut alkaen 5.10€/ henkilö

ks kakkujen täytteet ja pohjat ym info sivun alaosasta

Kerroskakut:

Minimikoko kerroskakuissa on 25 henkilöä.

25-35 hengen kakut kaksikerroksisena, 40-65 hengen kolmikerroksisena.

70 hengen, ja sitä suuremmissa henkilömäärissä käytetään yksittäisiä kakkuja kolmikerroskakun lisäksi, tai useampaa pienempää kaksikerroskakkua. Neljäkerroksiset kakut vain poikkeustilanteissa.

Kerroskakut alkaen 6.10€ / henkilö

Muotokakut:

Muotokakuissa minimikoko on 25 henkilöä, alkaen hinta 6.20€ / henkilö.

Muotokakku on kakku, jota joudutaan leikkelemään muotoonsa esim dinosauruksen pää, ihmisen vartalo jne..

Maistelukakut ilman koristeita ja kuorrutetta 4 hengelle 25€

Juustokakut

minimi henkilömäärä 15 henkilöä

4.50€/ henkilö max 25 hlö/ kakku

Gluteeniton 4.80€/ henkilö max 25 hlö/ kakku

Ks täytteet sivun alaosasta

Keksikakut

10-12 hlö 74€

Vaalea keksitaikina, täytteenä lime curdista tehty raikas kermavaahtotäyte. Koristeet ihanan överit ja näyttävät. Koristeiden värimaailma valittavissa, myös muotoa voidaan jonkin verran muokata.

Kakkuja on saatavissa myös munattomana ja maidottomana.

Kaikki hinnat sis. Alv 14 %.

TÄYTE- JA POHJAVAIHTOEHDOT

Fantasiakakku on yksilöllinen ja uniikki, käsityönä tehty kakku. Tarkoitukseni on, että jokaisen fantasiakakun koristeet ovat rakennettu kertomaan perheen tai juhlien sankarin omaa tarinaansa.

Yksilöllisyys ja persoonallisuus saa näkyä!

Kakku pohjaksi valittavissa on perinteinen sokeripohja, tuhti ja mehevä suklaapohja tai ihanan mausteinen porkkanakakku.

Täytteinä fantasiakakuissa käytetään vain moussetäytteitä. Fantasiakakkujen täytteissä raskaana olevien ruokavalio huomioitu automaattisesti! Koristeina voidaan käyttää kauden mukaan ulkomaisia vadelmia!

Kakut ovat automaattisesti laktoosittomia (pois lukien valkosuklaa ja Fazerina).

Valittavissa täytteiksi on: vadelma, mansikka, mansikka -punaherukka, kuningatar, passion, mango -appelsiini, mustikka, vanilja, salmiakki/laku, vadelma- punaherukka, kinuski, tummasuklaa (laktoositon), maitosuklaa (laktoositon), valkosuklaa (sisältää laktoosia), Fazerina (sisältää laktoosia)

UUTTA!!!!!

Täytteen sekaan valittavissa, lisähintaan 5-20 €/ kakku, tuoreita marjoja lohkoina, pähkinärouhetta, suklaarouhetta, kinuskiraitoja, daim rouhetta, mini vaahtokarkkeja, keksirouhetta, lemon/ lime curd tms.

UUTTA!!!!!

Valmiita kokonaisuuksia kreemitäytteisinä. Näissä on poikkeuksellisesti täytteet kolmessa välissä. Ihanan tuhteja ja herkullisia!

– Porkkanakakku pohja, vaniljakreemi ja lemon curd

– Porkkanakakku pohja, vaniljakreemi ja punaherukkahilloke (SUOSIKKI)

Fantasiakakkujen hintaan sisältyy kaksi täytettä ja perus koristeet.

Vaativammat ja iso töiset koristeet vaikuttavat hintaan, esim. useampi iso langoitettu kukka, tukirakenteita vaativat rakennelmat, lehtikulta ja lehtihopea, kokonainen eläintarha tai huvipuisto.

Täytteinä käytän vain oikeita raaka-aineita, kartan turhia sokereita ja säilöntä- ja lisäaineita. Esim mansikkamousse on oikeista mansikoista, ei valmiista hyydykejauheista tai makupastoista tms teollisista tuotteista. Vaniljamousse on tehty oikeista, luonnossa kasvavista vaniljatangoista, eikä vaniliinisokerista tms keinotekoisista tuotteista.

Aitoja makuja, aidoista raaka-aineista!

En tee gluteenittomia, mutta voin tarvittaessa käyttää gluteenittomia raaka-aineita. Eli ristikontaminaation vaara on olemassa.

Koska tekijänoikeuksilla suojattuja hahmoja ei saa rahasta tehdä, Hässäkkä ei valmista esim. Walt Disneyn-, Muumien-, Rovion- ym. hahmoja. Värejä ja muotoja ei kukaan omista, eli voidaan mukailla hahmoihin liittyviä värimaailmoja ym. speksejä. Eli ei voi tehdä myyntiin kopioita tekijänoikeusilla suojatuista hahmoista! Suomessa tähän ei ole kenelläkään lupaa ilman lisenssimaksuja, näitä harvemmin myönnetään ilman tuntuvia korvauksia.   

Tekijänoikeuksilla suojatut hahmot onnistuvat ongelmitta syötävänä kakkukuvana. Hässäkältä löytyy laitteet syötävien kakkukuvien tulostukseen. Pelkkiä kuvia voi myös tilata Hässäkältä asiakkaan omaan käyttöön!

Referenssikuvat ovat aina hyvä, mutta Hässäkkä ei myöskään kopioi toisten kakkuja, se ei ole hyvien tapojen mukaista. Viitteiden ja tyylien mukailu onnistuu, mutta Hässäkkä ei ole 3D tulostin, vaan tavoitteena on aina yksilöllinen ja uniikki lopputulos.

Värisävyissä pääsee hyvin lähelle toivottuja sävyjä. Kaikkia maailman värejä ei ole saatavilla elintarvikeväreinä ja koska Hässäkkä ei omista Tikkurilan maalinsekoituskonetta muistetaan, elintarvikevärien lopulliseen sävyyn vaikuttavan suuresti jo pelkkä ilman kosteus!!!