Makeat

Hinnat tarkistettu 17.02.2021.

Fantasiakakut:

Fantasiakakku eroaa ”tavallisesta” täytekakusta kokonsa puolesta. Fantasiakakuissa halkaisija on pienempi ja vastaavasti korkeutta on hieman enemmän.

Koronaviruksen vuoksi nyt myös pieniä kokoja myynnissä. Huomioithan, ettei alle 12 hengen kakkuihin mahdu sokerista valmistettuja hahmoja, myös pienen kakun fyysinen rakenne ei oikein kestä kovinkaan suurta sokerikoristeiden painoa.

8 hengen alkaen 56korkeus minimissään 10-11 cm, noin 14 cm Ø

12 hengen alkaen 69korkeus minimissään 10-11 cm, noin 16 cm Ø

20 hengen alkaen 92 € korkeus minimissään 10-11 cm, noin 19 cm Ø

25 hengen alkaen 115 € korkeus minimissään 10-11 cm, noin 21 cm Ø

Yli 28 hengen kakut alkaen 4.90 €/ henkilö

Bambora maksutapapalkki

Kerroskakut:

Minimikoko kerroskakuissa on 25 henkilöä.

25-35 hengen kakut kaksikerroksisena, 40-60 hengen kolmikerroksisena.

70 hengen, ja sitä suuremmissa henkilömäärissä käytetään yksittäisiä kakkuja kolmikerroskakun lisäksi, tai useampaa pienempää kaksikerroskakkua. Neljäkerroksiset kakut vain poikkeustilanteissa.

Kerroskakut alkaen 5.60€ / henkilö

Muotokakut:

Muotokakuissa minimikoko on 25 henkilöä, alkaen hinta 5.60 € / henkilö.

Muotokakku on kakku, jota joudutaan leikkelemään muotoonsa.

Hääkakku-paketti

Paketti sisältää 3 maistelukakkua, tapaamiset, telineet ja alustat.

Telineet tulee palauttaa käytön jälkeen ehjinä ja puhtaina.

Paketin hinta alkaen 6.20 €/ henkilö. Mahdolliset allergiat huomioidaan erikseen.

Hääkakut ilman pakettia hinnoitellaan fantasiakakkujen mukaan normi hinnoilla.

Maistelukakut ilman koristeita ja kuorrutetta 4 hengelle 20 €.

Kuppikakut

Alkaen 5.50 €/ kpl minimimäärä 8 kpl.

Suklaa, sitruuna, vadelma, mustikka, lime, vanilja

Hintaan sisältyvät koristeet

Juustokakut minimi henkilömäärä 15 henkilöä

3.00 €/ henkilö

Gluteeniton 3.80 €/ henkilö

Keksikakku 10-12 hlö 58€

Vaalea keksitaikina, täytteenä lime curdista tehty raikas kermavaahtotäyte. Koristeet ihanan överit ja näyttävät. Koristeiden värimaailma valittavissa, myös muotoa voidaan jonkin verran muokata.

Kakkuja on saatavissa myös munattomana ja maidottomana.

Kaikki hinnat sis. Alv 14 %.

TÄYTE- JA POHJAVAIHTOEHDOT

Fantasiakakku on yksilöllinen ja uniikki, käsityönä tehty kakku. Tarkoitukseni on, että jokaisen fantasiakakun koristeet ovat rakennettu kertomaan perheen tai juhlien sankarin omaa tarinaansa.

Yksilöllisyys ja persoonallisuus saa näkyä!

Valittavissa on perinteinen sokeripohja tai tuhti ja mehevä suklaapohja. Täytteinä käytän vain moussetäytteitä. Fantasiakakkujen täytteissä raskaana olevien ruokavalio huomioitu automaattisesti! Koristeina voidaan käyttää kauden mukaan ulkomaisia vadelmia.

Valittavissa täytteiksi on: vadelma, mansikka, mansikka -punaherukka, kuningatar, sitruuna, passion, mango -appelsiini, mustikka, vanilja, puolukka, salmiakki/laku, vadelma- punaherukka, kinuski, lime, vadelma -mansikka ja suklaa (tumma-, maito ja valkosuklaa, fazerina)

UUTTA!!!!!

Täytteen sekaan valittavissa, lisähintaan 5-15 €/ kakku, tuoreita marjoja lohkoina, pähkinärouhetta, suklaarouhetta, kinuskiraitoja, daim rouhetta, mini vaahtokarkkeja, keksirouhetta, lemon/ lime curd tms.

Fantasiakakkujen hintaan sisältyy kaksi täytettä ja perus koristeet.

Vaativammat ja isotöiset koristeet vaikuttavat hintaan, esim. useampi iso langoitettu kukka, tukirakenteita vaativat rakennelmat, lehtikulta ja lehtihopea, kokonainen eläintarha tai huvipuisto.

Täytteinä käytän vain oikeita raaka-aineita, kartan turhia sokereita ja säilöntä- ja lisäaineita. Esim mansikkamousse on oikeista mansikoista, ei valmiista hyydykejauheista tai makupastoista tms teollisista tuotteista. Vaniljamousse on tehty oikeista, luonnossa kasvavista vaniljatangoista, eikä vaniliinisokerista tms keinotekoisista tuotteista.

Aitoja makuja, aidoista raaka-aineista!

Kakku valmistetaan paksulle kertakäyttöiselle alustalle, jolta kakun voi suoraan tarjoilla ilman erillistä tarjoilulautaista. Kakut ovat automaattisesti laktoosittomia (pois lukien valkosuklaan)

En tee gluteenittomia, mutta voin tarvittaessa käyttää gluteenittomia raaka-aineita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että koska minulla ei ole erillistä uunia ja työskentelytilaa gluteenittomille, on ristikontaminaation vaara todellinen.

Koska tekijänoikeuksilla suojattuja hahmoja ei saa rahasta tehdä, en tee esim. Walt Disneyn-, Muumien-, Rovion- ym. hahmoja. Värejä ja muotoja ei kukaan omista, eli voin mukailla hahmoihin liittyviä värimaailmoja ym. speksejä, mutta en voi tehdä suoria kopioita hahmoista. Referenssikuvat ovat aina hyvä juttu, mutta en myöskään kopioi toisten kakkuja, koska se ei ole hyvien tapojen mukaista. Viitteitä ja tyylejä voin mukailla, mutta en ole 3D tulostin, vaan pyrin aina yksilölliseen ja uniikkiin lopputulokseen.

Värisävyissä päästään hyvin lähelle toivottuja sävyjä. Kaikkia maailman värejä ei ole saatavilla elintarvikeväreinä ja koska en omista Tikkurilan maalinsekoituskonetta täytyy muistaa, että elintarvikevärien lopulliseen sävyyn vaikuttaa suuresti jo pelkkä ilman kosteus!!!