Makeat

Hinnat tarkistettu 27.07.2021.

Fantasiakakut:

Fantasiakakku eroaa ”tavallisesta” täytekakusta kokonsa puolesta. Fantasiakakuissa halkaisija on pienempi ja vastaavasti korkeutta on hieman enemmän.

Huomioithan, ettei 12 hengen kakkuihin mahdu useaa/ suuria sokerista valmistettuja hahmoja, myös pienen kakun fyysinen rakenne ei oikein kestä kovinkaan suurta sokerikoristeiden painoa. Hinnata sisältävät peruskoristeet. Kakun kokonaiskorkeutta nostaa huomattavasti päällä olevat koristeet.

12 hengen alkaen 73€, korkeus noin 10-11 cm, noin 16 cm Ø

20 hengen alkaen 98€, korkeus noin 10-11 cm, noin 19 cm Ø

25 hengen alkaen 121€, korkeus noin 10-11 cm, noin 21 cm Ø

Yli 28 hengen kakut alkaen 5.10€/ henkilö

ks kakkujen täytteet ja pohjat ym info sivun alaosasta

Kerroskakut:

Minimikoko kerroskakuissa on 25 henkilöä.

25-35 hengen kakut kaksikerroksisena, 40-60 hengen kolmikerroksisena.

70 hengen, ja sitä suuremmissa henkilömäärissä käytetään yksittäisiä kakkuja kolmikerroskakun lisäksi, tai useampaa pienempää kaksikerroskakkua. Neljäkerroksiset kakut vain poikkeustilanteissa.

Kerroskakut alkaen 6.10€ / henkilö

Muotokakut:

Muotokakuissa minimikoko on 25 henkilöä, alkaen hinta 6.20€ / henkilö.

Muotokakku on kakku, jota joudutaan leikkelemään muotoonsa esim dinosauruksen pää, ihmisen vartalo jne..

Hääkakku-paketti

Paketti sisältää 3 maistelukakkua, tapaamiset, telineet ja alustat.

Telineet tulee palauttaa käytön jälkeen ehjinä ja puhtaina.

Paketin hinta alkaen 8.70€/ henkilö. Mahdolliset allergiat huomioidaan erikseen.

Hääkakut ilman pakettia hinnoitellaan fantasiakakkujen mukaan normi hinnoilla. Hääkakun voi siis tilata ja suunnitella ilman hääkakku-pakettia. Tällöin suunnittelu käydään normaalisti sähköpostitse/ puhelimitse.

Maistelukakut ilman koristeita ja kuorrutetta 4 hengelle 20€

Kakkutelineitä voi vuokrata (vuokrata voi myös ilman, että tilaa kakun) 20€/vrk

Kuppikakut

Alkaen 5.50€/ kpl minimimäärä 12 kpl.

Suklaa, sitruuna, vadelma, mustikka, lime, vanilja

Hintaan sisältyvät koristeet

Juustokakut minimi henkilömäärä 15 henkilöä

3.00€/ henkilö

Gluteeniton 3.80€/ henkilö

Keksikakku 10-12 hlö 62€

Vaalea keksitaikina, täytteenä lime curdista tehty raikas kermavaahtotäyte. Koristeet ihanan överit ja näyttävät. Koristeiden värimaailma valittavissa, myös muotoa voidaan jonkin verran muokata.

Kakkuja on saatavissa myös munattomana ja maidottomana.

Kaikki hinnat sis. Alv 14 %.

TÄYTE- JA POHJAVAIHTOEHDOT

Fantasiakakku on yksilöllinen ja uniikki, käsityönä tehty kakku. Tarkoitukseni on, että jokaisen fantasiakakun koristeet ovat rakennettu kertomaan perheen tai juhlien sankarin omaa tarinaansa.

Yksilöllisyys ja persoonallisuus saa näkyä!

Kakku pohjaksi valittavissa on perinteinen sokeripohja, tuhti ja mehevä suklaapohja tai ihanan mausteinen porkkanakakku.

Täytteinä fantasiakakuissa käytetään vain moussetäytteitä. Fantasiakakkujen täytteissä raskaana olevien ruokavalio huomioitu automaattisesti! Koristeina voidaan käyttää kauden mukaan ulkomaisia vadelmia!

Kakut ovat automaattisesti laktoosittomia (pois lukien valkosuklaa).

Valittavissa täytteiksi on: vadelma, mansikka, mansikka -punaherukka, kuningatar, sitruuna, passion, mango -appelsiini, mustikka, vanilja, salmiakki/laku, vadelma- punaherukka, kinuski, lime, vadelma -mansikka ja suklaa (tumma-, maito ja valkosuklaa, fazerina)

UUTTA!!!!!

Täytteen sekaan valittavissa, lisähintaan 5-15 €/ kakku, tuoreita marjoja lohkoina, pähkinärouhetta, suklaarouhetta, kinuskiraitoja, daim rouhetta, mini vaahtokarkkeja, keksirouhetta, lemon/ lime curd tms.

UUTTA!!!!!

Valmiita kokonaisuuksia kreemitäytteisinä. Näissä on poikkeuksellisesti täytteet kolmessa välissä. Ihanan tuhteja ja herkullisia!

– Porkkanakakku pohja, vaniljakreemi ja lemon curd

– Porkkanakakku pohja, vaniljakreemi ja punaherukkahilloke

– Porkkanakakku pohja, vaniljakreemi ja nutella

– Porkkanakakku pohja, appelsiini kreemi ja valkosuklaa ganache

Fantasiakakkujen hintaan sisältyy kaksi täytettä ja perus koristeet.

Vaativammat ja isotöiset koristeet vaikuttavat hintaan, esim. useampi iso langoitettu kukka, tukirakenteita vaativat rakennelmat, lehtikulta ja lehtihopea, kokonainen eläintarha tai huvipuisto.

Täytteinä käytän vain oikeita raaka-aineita, kartan turhia sokereita ja säilöntä- ja lisäaineita. Esim mansikkamousse on oikeista mansikoista, ei valmiista hyydykejauheista tai makupastoista tms teollisista tuotteista. Vaniljamousse on tehty oikeista, luonnossa kasvavista vaniljatangoista, eikä vaniliinisokerista tms keinotekoisista tuotteista.

Aitoja makuja, aidoista raaka-aineista!

Kakku valmistetaan paksulle kertakäyttöiselle alustalle, jolta kakun voi suoraan tarjoilla ilman erillistä tarjoilulautaista.

En tee gluteenittomia, mutta voin tarvittaessa käyttää gluteenittomia raaka-aineita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että koska minulla ei ole erillistä uunia ja työskentelytilaa gluteenittomille, on ristikontaminaation vaara todellinen.

Koska tekijänoikeuksilla suojattuja hahmoja ei saa rahasta tehdä, en tee esim. Walt Disneyn-, Muumien-, Rovion- ym. hahmoja. Värejä ja muotoja ei kukaan omista, eli voin mukailla hahmoihin liittyviä värimaailmoja ym. speksejä, mutta en voi tehdä suoria kopioita hahmoista. Referenssikuvat ovat aina hyvä juttu, mutta en myöskään kopioi toisten kakkuja, koska se ei ole hyvien tapojen mukaista. Viitteitä ja tyylejä voin mukailla, mutta en ole 3D tulostin, vaan pyrin aina yksilölliseen ja uniikkiin lopputulokseen.

Värisävyissä päästään hyvin lähelle toivottuja sävyjä. Kaikkia maailman värejä ei ole saatavilla elintarvikeväreinä ja koska en omista Tikkurilan maalinsekoituskonetta täytyy muistaa, että elintarvikevärien lopulliseen sävyyn vaikuttaa suuresti jo pelkkä ilman kosteus!!!