Macaron-leivokset

Macaron-leivokset ovat tällä hetkellä myynnissä aina kuun loppupuolella olevana ”Macaron Madness”- viikonloppuina, valmiiksi rakennettuina setteinä.

12 kpl 23€ (sis alv)

20 kpl 38€ (sis alv)

40 kpl 68€ (sis alv)

Settien sisältämät täytteet julkaistaan somessa aina edellisen Macaron Madness:n loputtua!

Näiden nettisivujen etusivulta löytyy suora linkki Hässäkän instagram-tilille. Tili on julkinen ja näkyy siis kaikille!

Macaroneja kannattaa toki aina kysyä, jos vain tilausjonoon mahtuu, otan tilauksia vastaan ympäri kuukauden.

Macaron-leivokset tikkareina ovat lastenjuhliin huippuhauska lisä! Leivoksiin saadaan pieniä koristeita mukaan, tikkaritikku ja jokainen leivos tulee omaan leivosvuokaan. Pysyvät siis hienosti pystyssä tarjoilulautasella.

Macaron-leivokset tikkareina ovat 2.30€-3.50€ (sis alv) koristeiden määrä vaikuttaa hinttaan. Minimi tilausmäärä on 12 kpl.

Hässäkän Macaron-leivosten täytteet tehdään kerrostetusti. Makuja on yhdistelty useampia samaan leivokseen, jolloin makumaailma muodostuu jännittävän vivahteikkaaksi! Miltä kuulostaisi esim vanilja-omena-kaneli, tai mansikka-raparperi-sitruuna? Entäpä suklaa-mandariini-appelsiini? Tai salmiakki-sitruuna? Käytössä vain aitoja makuja ja raaka-aineita!

Macaron-leivosten historia on saanut alkunsa Italiasta. Sittemmin Macaron-leivoksien alkuperää on yritetty omia Ranskaan. Alkuperäinen nimi ”maccherone” tai ”macarone” kuitenkin viittaa vahvasti Italiaan. Macaron-leivokset koostuvat pääsääntöisesti mantelijauheesta, munanvalkuaisista ja sokerista. Alkuperäisen tavan mukaan macaronit on valmistettu italialaiseen marenkiin, mutta voidaan valmistaa myös ranskalaiseen marenkiin. Hässäkkä suosii ranskalaista marenkia!

Bambora maksutapapalkki