Macaron-leivokset

Macaron-leivokset 

12 kpl 27€ (sis alv) yhdellä värillä ja täytteellä

20 kpl 41€ (sis alv) kahdella värillä ja kahdella täytteellä

40 kpl 71€ (sis alv) kolmella värillä ja kolmella täytteellä

Hässäkän Macaron-leivosten täytteet koostetaan kerroksittain. Makuja voi yhdistellä useampia samaan leivokseen, jolloin makumaailma muodostuu jännittävän vivahteikkaaksi! Miltä kuulostaisi esim vanilja-omena-kaneli, tai mansikka-raparperi-sitruuna? Entäpä suklaa-mandariini-appelsiini? Tai salmiakki-sitruuna? Käytössä vain aitoja makuja ja raaka-aineita!

Valittavissa täytteiksi on: vadelma, mansikka, kuningatar, passion, appelsiini, mustikka, vanilja, salmiakki/laku, punaherukka, kinuski, maitosuklaa (laktoositon), valkosuklaa (sisältää laktoosia), Fazerina (sisältää laktoosia), omena, kaneli, inkivääri, kardemumma, raparperi, mandariini, nutella, sitruuna.

Macaron-leivosten historia on saanut alkunsa Italiasta. Sittemmin Macaron-leivoksien alkuperää on yritetty omia Ranskaan. Alkuperäinen nimi ”maccherone” tai ”macarone” kuitenkin viittaa vahvasti Italiaan. Macaron-leivokset koostuvat pääsääntöisesti mantelijauheesta, munanvalkuaisista ja sokerista. Alkuperäisen tavan mukaan macaronit on valmistettu italialaiseen marenkiin, mutta voidaan valmistaa myös ranskalaiseen marenkiin. Hässäkkä suosii ranskalaista marenkia!